Kringloopwinkel Cuijk 2019-03-20T17:22:51+00:00

Kringloopwinkel Cuijk

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel in Cuijk en omgeving? Vintage And More is een kringloopwinkel gevestigd in Malden. Wij zijn gevestigd op nog geen kwartiertje rijden van Cuijk. Het grote voordeel van onze kringloopwinkel is dat we een ruime parkeergelegenheid hebben bij ons pand. Zo kunt u gratis parkeren bij onze winkel vol met kringloop artikelen. Wij hebben onder andere tweedehands meubels, kleding en schoenen, witgoed, tv-, audio- en videoapparatuur, speelgoed, fietsen, lampen, servies, spullen voor woningdecoratie en nog veel meer.

Tweedehands winkel Cuijk

In onze tweedehands winkel vind u een zeer uitgebreid assortiment aan tweedehands spullen in goede staat. Het assortiment dat wij hebben is enorm ruim. Van kleding tot elektrische apparaten. Wat u ook tweedehands zoekt, wij hebben het vast in onze winkel gevestigd in Malden. (vlakbij Cuijk)

Ophaalservice (ook in Cuijk)

Ook in Cuijk zijn wij actief met onze ophaalservice. Wilt u spullen aan ons geven voor de kringloop? Dan zijn er zeker mogelijkheden als u woont in Cuijk. Neem gerust telefonisch contact met ons op via 024-7610057 voor meer informatie. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden van onze ophaalservice in Cuijk.

Welke spullen halen wij bij u op?

Om de kosten en het milieu te besparen halen wij buiten de gemeente Heumen geen goederen met een laag volume. Onze ophaalservice geldt dan ook alleen voor noemenswaardige spullen. Alle nog verkoopbare en bruikbare spullen zijn voor ons interessant. Denk aan meubels, kleding, elektrische apparaten tot servies. Twijfelt u of de spullen interessant genoeg voor kringloop zijn? Bel ons gerust!

Spullen die wij gegarandeerd niet ophalen zijn: hemicaliën, verf, batterijen, glas, puin, blik, vloerbedekking, vinyl, tapijttegels, chemisch afval, bouwmaterialen, medicijnen etc. Kortom, niet bruikbare en/of verkoopbare spullen halen we niet op.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Onze adresgegevens:

Vintage and More
Bolder 18b
6582 BZ Heumen (Vlakbij Nijmegen)
(Industrieterrein Sluisweg, na de Praxis links daarna tweede rechts)
024-7610057

Onze openingstijden:

Maandag 12:00 – 17:30
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Gesloten