Kringloopwinkel Grave 2020-04-09T18:16:26+00:00
Let op: onze kringloopwinkel is niet gevestigd in Grave, maar in Heumen op slechts 12 minuten (10 km) rijden vanaf Grave.

Kringloopwinkel Grave

Onze kringloopwinkel is misschien niet gevestigd in Grave, maar wel vlakbij. Slechts 10 kilometer rijden is zeker de moeite waard voor onze uitgebreide winkel met een ruim assortiment kringloop spullen. Bij Vintage And More kunt u gratis parkeren. Dat scheelt weer in de parkeerkosten. Het is natuurlijk zonde om parkeergeld te betalen voor je bezoekje aan een tweedehandswinkel.

Kringloop

Bruikbare spullen weggooien is natuurlijk hartstikke zonde. Door kringloop krijgen spullen een tweede (soms zelfs derde) leven. Sommige spullen die u zelf niet meer gebruikt kunt u andere blij mee maken. Bij onze kringloop winkel kunt u spullen inleveren, maar natuurlijk kunt u ook rond struinen op zoek naar bruikbare tweedehandsspullen. Van kleding tot meubels. U vindt het bij ons allemaal.

Ophaalservice tweedehands spullen

Dagelijks zijn wij actief met onze gratis ophaalservice voor bruikbare spullen geschikt voor de kringloop. Woont u in Grave? Ook dan kunt u gebruik maken van onze ophaalservice. Wel is het verstandig om ons eerst te bellen om zeker te weten of de spullen die u voor ons heeft interessant genoeg zijn. Bel gerust naar 024-7610057 om te informeren naar de mogelijkheden van onze kringloop ophaalservice.

Onze ophaalservice geldt alleen voor noemenswaardige spullen buiten Heumen om de kosten en het milieu te besparen. Alle nog bruikbare en verkoopbare spullen halen wij bij u op. Denk bijvoorbeeld aan: meubels, kleding, elektrische apparaten, speelgoed, servies, kunst en noem zo maar op.

Let op: spullen die bestemd zijn voor het milieupark halen we niet op. Denk aan verf, batterijen, glas, chemicaliën, puin, vloerbedekking, tapijttegels, chemisch afval, medicijnen, bouwmaterialen, vinyl en noem zo maar op. Kortom: niet bruikbare en/of verkoopbare spullen halen wij niet op!

Kom eens langs bij onze kringloopwinkel vlakbij Grave

Vintage And More in Heumen is een grote kringloopwinkel met een enorm assortiment. U vindt onze winkel op slechts 10 minuten rijden van Grave. Kom eens langs voor een lekker bakje koffie en natuurlijk om te struinen naar unieke spullen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op
Mocht het formulier niet werken dan kunt u een mail sturen naar info@vintageandmore.nl

Graag uw naam, telefoonnummer, adres en plaats bijvoegen!

Onze adresgegevens:

Vintage and More
Bolder 18b
6582 BZ Heumen (Vlakbij Nijmegen)
(Industrieterrein Sluisweg, na de Praxis links daarna tweede rechts)
024-7610057

Onze openingstijden:

Maandag 12:00 – 17:30
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Gesloten