Kringloopwinkel Nijmegen 2019-11-18T11:56:14+01:00
Let op: Onze kringloopwinkel is gevestigd in Heumen. Op slechts 10 minuten rijden van Nijmegen.

Kringloopwinkel Nijmegen

Vintage and More is een kringloop winkel gevestigd in Malden, vlakbij Nijmegen. Op slechts een kwartiertje rijden van Nijmegen vind u onze winkel met kringloop artikelen. Om de kringloop zo soepel mogelijk te laten verlopen bieden wij ophaal- en bezorgservice. Heeft u nog gebruikte spullen staan die u liever niet wilt weggooien? Geef uw spullen een tweede leven, wij halen de spullen ook nog bij u op.

Ophaalservice (ook in Nijmegen)

In de gemeente Heumen en in aangrenzende gemeenten zijn wij dagelijks actief met ons ophaalservice. Woont u verder weg en wilt u spullen geven aan ons voor de kringloop? Ook dan zijn er mogelijkheden. Bel gerust naar 024-7610057 voor meer informatie en de mogelijkheden. Het liefst halen we de spullen bij u uit de woning of garage, mits deze zich op de begane grond bevindt.

Welke spullen halen we gratis op?

Om de kosten en het milieu te besparen kunnen wij buiten de gemeente Heumen niet voor een laag volume rijden met onze ophaalservice. Vandaar dat de ophaalservice alleen geldt voor noemenswaardige spullen. Alle nog bruikbare en verkoopbare huisraad halen wij bij u op, van meubels tot kleding, van elektrische apparaten tot speelgoed en van tuinmeubelen tot servies.

Spullen die bestemd zijn voor het milieupark halen we niet op. Denk hierbij aan chemicaliën, verf, batterijen, glas, puin, blik, vloerbedekking, vinyl, tapijttegels, chemisch afval, bouwmaterialen, medicijnen etc. Kortom, niet bruikbare en/of verkoopbare spullen halen we niet op.

Wijze van spullen aanbieden

  • Kleding in zakken
  • Boeken in een doos
  • Klein huisraad en losse spullen in een doos
  • Kasten, bedden en zonnebanken etc. gedemonteerd
  • Graag goederen op de begane grond klaarzetten of in de buurt van de lift.

Goederen afgeven voor kringloop

Herbruikbare goederen kunt u zelf afgeven bij onze kringloopwinkel in Malden, vlakbij Nijmegen. Check even de openingstijden voordat u onze kant op komt rijden. Rechtsonder vindt u onze actuele openingstijden. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.