Kringloopwinkel Wijchen 2019-03-20T17:23:20+00:00

Kringloopwinkel Wijchen

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel in Wijchen en omgeving? Vintage And More is een kringloopwinkel gevestigd in Malden. Wij zijn gevestigd op slechts een kwartiertje rijden van Wijchen. Wij hebben een ruime parkeerplaats, zo kunt u gratis parkeren bij ons pand. Wij hebben onder andere speelgoed, fietsen, lampen, servies, tweedehands meubels, kleding en schoenen, witgoed, tv-, audio- en videoapparatuur, spullen voor woningdecoratie en nog veel meer.

Tweedehands winkel vlakbij Wijchen

In onze tweedehands winkel vind u een zeer uitgebreid assortiment aan gebruikte spullen in uitstekende staat. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit kleding, elektrische apparaten, meubels en nog veel meer. Wij hebben de meeste

Van kleding tot elektrische apparaten. Wat u ook tweedehands zoekt, wij hebben het vast in onze winkel gevestigd in Malden. (vlakbij Cuijk)

Ophaalservice in Wijchen

Onze ophaalservice is ook actief in Wijchen. Dus wilt u tweedehands spullen geven voor de kringloop? Dan kunnen wij vast iets voor u beteken, indien de spullen bruikbaar en verkoopbaar zijn. Neem gerust contact met ons op via 024-7610057 voor meer informatie.

Wanneer kunt u gebruik maken van onze ophaalservice?

Wij willen natuurlijk onze kosten en het milieu zo veel mogelijk sparen, daarom rijden wij met onze ophaalservice niet voor spullen met een laagvolume. Onze ophaalservice in Wijchen geldt dan ook alleen voor noemenswaardige spullen. Alle nog verkoopbare en bruikbare spullen zijn voor ons interessant. Weet u niet zeker of uw spullen interessant zijn voor de kringloop? Bel ons gerust!

Spullen die wij gegarandeerd niet ophalen zijn: hemicaliën, verf, batterijen, glas, puin, blik, vloerbedekking, vinyl, tapijttegels, chemisch afval, bouwmaterialen, medicijnen etc. Kortom, niet bruikbare en/of verkoopbare spullen halen we niet op.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Onze adresgegevens:

Vintage and More
Bolder 18b
6582 BZ Heumen (Vlakbij Nijmegen)
(Industrieterrein Sluisweg, na de Praxis links daarna tweede rechts)
024-7610057

Onze openingstijden:

Maandag 12:00 – 17:30
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Gesloten