Ophaalservice 2020-11-26T12:44:34+01:00

Ophaalservice

OphaalserviceVintage and More haalt op!

Heeft u ongebruikte spullen staan, maar vindt u het zonde om deze weg te gooien? Vintage and More geeft uw gebruikte spullen een tweede leven en haalt het ook nog bij u op.

Ophaalservice Vintage and More

De Vintage and More-ophaalservice is elke dag actief in de gemeente Heumen en in aangrenzende gemeenten. Woont u verder weg en wilt u wel uw spullen aan Vintage and More geven? Ook dan zijn er mogelijkheden. Een afspraak met de ophaalservice van Vintage and More maakt u heel eenvoudig. Bel onze klantenservice via telefoonnummer 024-7610057. Op de afgesproken dag komen onze medewerkers de spullen bij u ophalen.
Het spreekt voor zich dat we de spullen mooi willen houden, daarom gaan we voorzichtig met uw spullen om. We halen deze het liefst zelf bij u uit de woning of garage, mits deze op de begane grond klaarstaan.

Welke spullen halen we gratis bij U op?

LET OP: Om de kosten en het milieu te besparen kunnen wij buiten de gemeente Heumen niet voor een laag volume rijden. Vandaar dat de ophaalservice ook alleen geldt voor noemenswaardige spullen.

We halen alle nog bruikbare en verkoopbare huisraad bij u op, van meubels tot kleding, van elektrische apparaten tot speelgoed en van tuinmeubelen tot servies.

Wat halen we niet op?

Spullen die bestemd zijn voor het milieupark halen we niet op. Denk aan chemicaliën, medicijnen, verf, batterijen, oud papier, glas, puin, groen en blik, vloerbedekking, tapijttegels, en vinyl, Laminaat vloerdelen, chemisch afval (o.a. TL- buizen, batterijen, verf, accu`s, etc) bouwmaterialen en waterbedden.
Niet bruikbare en/ of verkoopbare spullen halen we niet op
Als blijkt dat de door u aangeboden huisraad niet bruikbaar en/ of verkoopbaar is, dan nemen we deze niet mee aangezien we de spullen niet in onze winkel kunnen verkopen.
Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor de mogelijke schade die ontstaan is in of rondom de woning bij het ophalen van huisraad.

Wijze van aanbieden:

  • Kleding in zakken
  • Klein huisraad en losse spullen in een doos
  • Boeken in een doos
  • Kasten, zonnebanken, bedden, etc. gedemonteerd
  • Bij appartementen met lift de goederen graag zo dicht mogelijk bij de lift, anders achter de voordeur.
  • Goederen moeten in de lift passen, anders behoren de goederen op de begane grond te staan (achter de 1e deur),
  • Indien er geen lift aanwezig is (of buiten gebruik) behoren de aangeboden goederen achter de 1e deur op de begane te staan,
  • Bij een camping/ recreatiepark: ingang camping/ park,
    Indien goederen buiten klaarstaan, graag afgedekt wegens weersinvloeden.

Zelf Uw goederen afgeven?

U kunt uw herbruikbare huisraad afgeven bij de winkel van Vintage and More in Malden.
Kijk onderaan de website voor de actuele inname tijden! Route