test partners 2016-08-01T11:03:43+01:00

1/2

Pluryn

 

 

 

 
iriszorg

 

 

 

 

wecycle

 

 

 

 

vrijwilligerswerk heumen

 

 

 

 

RIBW

 

 

 

 

Repair cafe

 

 

 

 

wings of a brighter future

 

 

 

 

 

kids n billies

1/2

Phasellus neque lorem, mollis nec ornare nec, tempor eu augue. Aenean nec dolor tortor, sed malesuada mi. Nam a purus eu leo feugiat molestie. Nam eleifend aliquam magna non lobortis. Donec auctor accumsan posuere. Donec odio diam, cursus ac venenatis in, faucibus ac est. Suspendisse nulla urna, rutrum in ornare vitae, interdum vitae massa.

Op deze pagina vindt u de partners van Kringloopwinkel Vintage and more. Klik op de link of op het plaatje om naar de website van de organisatie te gaan.

 

Pluryn

 

In het kader van werkgelegenheid, participatie en dagbesteding zijn wij een langlopende samenwerking aangegaan met Stichting Pluryn. Steeds meer werkcoaches van Pluryn weten ons te vinden waardoor zij sterk vertegenwoordigd worden in onze Kringloopwinkel. 

 

Iriszorg

Ook vanuit de verslavingszorg wordt er gewerkt aan dagritme en prettig samenwerken met anderen. De mogelijkheden worden afgestemd met de werkcoaches zodat iedereen hier op zijn plek zit.
Wecycle

Wecycle is een non-profitorganisatie en organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste). Wij van Vintage and  More zijn blij omdat we daar onze bijdrage aan kunnen leveren.

 

RIBW

RIBW Arnhem & Veluwe Vallei biedt specialistische begeleiding bij wonen, werken en leven aan volwassenen en jongeren vanaf 11 jaar met een psychiatrische aandoening of ernstige psychosociale problemen, zodat ze kunnen meedoen in de samenleving. Ze werken samen aan duurzaam herstel, waarin de kracht en de regie van de cliënt leidend is. Een fijne samenwerking omdat de waarden van het RIBW en Vintage and More elkaar kruisen.

 

Steunpunt Vrijwilligerswerk Heumen

Steunpunt Vrijwilligerswerk Heumen biedt gerichte ondersteuning aan vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Heumen. En laat onze stichting nou toevallig in Heumen zitten!
Repair Café

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

 

Stichting Wings of a brighter future

Waarom doneert Vintage and More speelgoed en lesmateriaal aan Stichting Wings of a brighter future?
Wij beseffen heel goed dat wij in een rijk land geboren zijn. Daarom doet het ons goed dat de spullen die naar onze Stichting Kringloopwinkel Vintage and More gebracht worden, ergens anders een nog hogere waarde kunnen hebben. Zo steunen wij Stichting Wings of a brighter future.

 

Kids ‘n Billies

Kids ‘n Billies is het stoerste muziekfestival voor het hele gezin. Onze kringloopwinkel heeft er jaarlijks een kraam waar vintage spullen verkocht worden.