Tweedehands winkel Nijmegen 2019-03-20T17:24:59+01:00

Tweedehands winkel Nijmegen

Vintage and More is een tweedehands winkel gevestigd in Malden, vlakbij Nijmegen. Op slechts een klein kwartiertje rijden van Nijmegen vind u onze winkel met tweedehands artikelen in uitstekende staat. Om de kringloop zo soepel mogelijk te laten verlopen bieden wij ophaal- en bezorgservice. Heeft u nog gebruikte spullen staan die u liever niet wilt weggooien? Geef uw spullen een tweede leven, wij halen de spullen ook nog bij u op.

Tweedehands spullen

Ons assortiment tweedehands goederen is zeer uitgebreid. Zo vindt u in onze winkel elektrische apparaten, meubels, kunst, tuinspullen, servies, speelgoed en nog veel meer. Je zult versteld staan van het enorme aanbod dat wij hebben in onze winkel. Waarnaar u ook op zoek bent, wij hebben het tweedehands voor u in onze kringloopwinkel in Malden.

Ophaalservice (ook in Nijmegen)

In de gemeente Heumen en in aangrenzende gemeenten zijn wij dagelijks actief met ons ophaalservice. Zo ook  in Nijmegen. Wilt u gebruik maken van onze ophaalservice van kringloop spullen? Bel gerust naar 024-7610057 voor meer informatie. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Welke spullen halen we gratis op?

Om de kosten en het milieu te besparen kunnen wij buiten de gemeente Heumen niet voor een laag volume rijden met onze ophaalservice. Vandaar dat de ophaalservice alleen geldt voor noemenswaardige spullen. Alle nog bruikbare en verkoopbare huisraad halen wij bij u op, van meubels tot kleding, van elektrische apparaten tot speelgoed en van tuinmeubelen tot servies.

Spullen die bestemd zijn voor het milieupark halen we niet op. Denk hierbij aan chemicaliën, verf, batterijen, glas, puin, blik, vloerbedekking, vinyl, tapijttegels, chemisch afval, bouwmaterialen, medicijnen etc. Kortom, niet bruikbare en/of verkoopbare spullen halen we niet op.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op  Mocht het formulier niet werken dan kunt u een mail sturen naar transport@vintageandmore.nl

  Graag uw naam, telefoonnummer, adres, plaats en foto's bijvoegen!


  Bekijk hier de voorwaarden

  Onze adresgegevens:

  Vintage and More
  Bolder 18b
  6582 BZ Heumen (Vlakbij Nijmegen)
  (Industrieterrein Sluisweg, na de Praxis links daarna tweede rechts)
  024-7610057

  Onze openingstijden:

  Maandag 12:00 – 17:30
  Dinsdag 10:00 – 17:30
  Woensdag 10:00 – 17:30
  Donderdag 10:00 – 17:30
  Vrijdag 10:00 – 17:30
  Zaterdag 10:00 – 16:00
  Zondag Gesloten