De winkel 2018-05-24T17:19:12+01:00

DE WINKEL

De winkel

Vintage and More is weliswaar een kringloopwinkel, maar dan nét even anders. Lekker winkelen en gezelligheid staan voorop. De inrichting van de winkel is aantrekkelijk en verzorgd. In de leeshoek, naast de koffiehoek kunt u op uw gemak boeken uitzoeken onder het genot van een kop koffie of thee met een broodje of een stuk taart.

Assortiment

Het assortiment van Vintage and More varieert van meubels zoals kasten, banken, eetkamertafels, -stoelen en bedden tot servies, speelgoed en kleding. U kunt bij ons ook terecht voor uw witgoed zoals wasmachines en drogers, televisies en stereosets, boeken, cd’s en DVD’s tot mooie artikelen voor woningdecoratie. De winkel staat vol met geweldige hebbedingen en we hebben voor elk wat wils. Daarom is ’t zo leuk om in onze winkel rond te neuzen. Dagelijks ‘verversen’ we ons assortiment. Zo blijft ’t leuk om regelmatig even binnen te lopen, dus wandel zelf eens binnen en kom snuffelen!

Coffee and more

In onze winkel hebben we een koffiehoek. Dit is een plek om rustig te genieten van een kop koffie of thee met een broodje of een stuk taart, maar ook een plek om in contact te komen met andere bezoekers en van het winkelen een sociaal gebeuren te maken.

Garantie op elektrische apparaten

Mocht uw artikel na aankoop gebreken vertonen, dan kunt u in bepaalde gevallen aanspraak doen op de garantie. Kom voor meer informatie naar de winkel, dan kunnen onze medewerkers u daar meer over vertellen.

Repair Cafe

Regelmatig zal er een Repair Café worden georganiseerd waar bezoekers hun eigen spullen kunnen repareren met behulp van deskundige vrijwilligers.