Partners 2018-05-24T17:08:30+01:00

Op deze pagina vindt u de partners van Kringloopwinkel Vintage and more. Klik op de link of op het plaatje om naar de website van de organisatie te gaan.

 

PlurynPluryn

In het kader van werkgelegenheid, participatie en dagbesteding zijn wij een langlopende samenwerking aangegaan met Stichting Pluryn. Steeds meer werkcoaches van Pluryn weten ons te vinden waardoor zij sterk vertegenwoordigd worden in onze Kringloopwinkel. 


iriszorgIriszorg

Ook vanuit de verslavingszorg wordt er gewerkt aan dagritme en prettig samenwerken met anderen. De mogelijkheden worden afgestemd met de werkcoaches zodat iedereen hier op zijn plek zit.

 

wecycleWecycle

Wecycle is een non-profitorganisatie en organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste). Wij van Vintage and  More zijn blij omdat we daar onze bijdrage aan kunnen leveren.RIBW
RIBW

De RIBW Nijmegen & Rivierenland is de expert in de begeleiding van mensen met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). Als het gaat om wonen, dagbesteding en werk. Wij begeleiden met zo’n 550 professionele en betrokken medewerkers circa 1.700 mensen. In een gebied tussen Gennep en Culemborg. Een fijne samenwerking omdat de waarden van het RIBW en Vintage and More elkaar kruisen.


vrijwilligerswerk heumenSteunpunt Vrijwilligerswerk Heumen

Steunpunt Vrijwilligerswerk Heumen biedt gerichte ondersteuning aan vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Heumen. En laat onze stichting nou toevallig in Heumen zitten!

 

Repair cafeRepair Café Malden

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.


wings of a brighter future

Stichting Wings of a Brighter Future

Waarom doneert Vintage and More speelgoed en lesmateriaal aanStichting Wings of a Brighter Future?
Wij beseffen heel goed dat wij in een rijk land geboren zijn. Daarom doet het ons goed dat de spullen die naar onze Stichting Kringloopwinkel Vintage and More gebracht worden, ergens anders een nog hogere waarde kunnen hebben.  Zo steunen wij het onderwijsproject voor kansarme kinderen in Rwanda tussen de 3 en 6 jaar van Stichting Wings of a Brighter Future.


kids n billiesKids ‘n Billies

Kids ‘n Billies is het stoerste muziekfestival voor het hele gezin. Onze kringloopwinkel heeft er jaarlijks een kraam waar vintage spullen verkocht worden.